Tarieven vakantiehuizen

Reserveer nu

Tarieven en algemene voorwaarden

VAKANTIEHUIZEN/ PERIODE

Voor en na seizoen 2022

( 1 april tot 9 juli en 20 augustus tot 17 oktober) 

Hoogseizoen 2022  

(9 juli tot 20 augustus)

 

SAUSSIGNAC € 85  € 125
MONBAZILLAC 95 € 145
PECHCHARMANT € 100 € 150
MONTRAVEL € 100 € 150
 BERGERAC € 120 € 185
“RIVER VIEW € 125 € 205
“SWAN RIVER” € 125 € 205
 • De aangegeven tarieven zijn per nacht per vakantiewoning. 
 • Vakantiehuis Swan River kan op aanvraag samen met Vakantiehuis River View als één familie accommodatie worden gereserveerd.
 • Vanwege een bruiloft en verjaardagsfeest is les Magnolias volledig geboekt in de weken 2 t/m 9 juli en 22 t/m 29 augustus. In deze weken kunnen de huurders van River view en Swan River geen gebruik maken van het zwembad.
 • Onze vakantiehuizen kunnen, buiten het hoofdseizoen, elke dag gereserveerd worden met een minimaal verblijf van 3 nachten.
 • In het hoofdseizoen(zaterdag 9 juli t/m zaterdag 20 augustus) hebben alle vakantiehuizen  zaterdag als verplichte wisseldag.
 • Gaarne uw eigen handdoeken meenemen. Op aanvraag is een handdoekenpakket beschikbaar voor € 10 p.p. S.v.p. bij boeking opgeven.
 • Verplichte eindschoonmaak aan het einde van uw verblijf € 60 per vakantiehuis. Voor onze grootste vakantiewoningen : Maison de Gardien Bergerac, River View en Swan River bedraagt de verplichte eindschoonmaak aan het einde van uw verblijf € 75.
 • Een veiligheidstelling/borg van € 200 is verplicht en moet worden betaald in contanten bij aankomst. De borg zal bij vertrek worden teruggegeven als de vakantiewoning in goede staat is achtergelaten.
 • Prijzen zijn inclusief het gebruik van wifi en het normale verbruik van water en elektriciteit.
 • Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen.
 • Per persoon per nacht zal 1 euro toeristenbelasting in rekening worden gebracht.
 • Kamperen is niet toegestaan op het terrein.
 • Kinderstoelen en kinderbedjes zijn gratis beschikbaar. S.v.p wel aanvragen bij het boeken.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Roken is niet toegestaan in de vakantiehuizen en bij het zwembad.
 • Stilte: van middernacht tot aan 8:00 uur ‘s-ochtends dient er een absolute stilte te heersen op landgoed Les Magnolias.

Reservering

 • U kunt een vakantiehuis reserveren door het invullen van het boekingsformulier. Na ontvangst van uw boekingsformulier ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering en stellen wij u op de hoogte van de datum waarop de aanbetaling is verschuldigd. (Bij het boeken vragen wij een aanbetaling van 50%) Het restantbedrag van de reservering dient betaald te worden binnen 8 weken voor aanvang van uw vakantie.
 • Indien u uw reservering wenst te annuleren neemt u a.u.b. telefonisch contact met ons op en stuur daarna per email een schriftelijke bevestiging hiervan, getekend door de hoofdhuurder. De annulering is een feit nadat wij deze schriftelijke bevestiging hebben ontvangen.
 • De volgende annuleringskosten zijn van toepassing:
Meer dan dan 56 dagen voor aanvang van de huurperiode: 25% van de totale kosten
28-56 dagen voor aanvang van de huurperiode: 50% van de totale kosten
0-28 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100% van de totale kosten
 • De klant gaat ermee akkoord een verantwoordelijke huurder te zijn en goed te zorgen voor onze eigendommen en ze schoon en netjes achter te laten bij vertrek. De klant gaat er ook mee akkoord geen overlast voor de buren te veroorzaken.
 • De klant zal de eigenaren onmiddellijk op hoogte brengen als er sprake is van wat voor schade dan ook aan de vakantiewoning of schade aan apparatuur, begroeiing of installaties op het domein, tuin of zwembad en zal er voor zorgen dat reparatie zo spoedig mogelijk gedaan wordt.
 • Alle huurprijzen dienen in euro’s te worden betaald via bankcheque of elektronische overschrijving te betalen aan:
  Les Magnolias
  IBANnummer : FR76 3000 4007 1200 0102 0919 612
  BIC : BNPAFRPPXX

De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor:

 1. Enig defect door het stoppen van levering van openbare diensten aan het domein, ten aanzien van apparatuur, begroeiing, installaties of toestellen op het domein, de tuin of het zwembad.
 2. Annulering als gevolg van een een negatief reisadvies of dringende reisbeperkingen door een bevoegde nationale autoriteit.
 3. Verlies, beschadiging of verwonding welke het resultaat zijn van extreme weersomstandigheden, opstand, oorlog, stakingen of welke oorzaak dan ook buiten de invloed van de eigenaren.
 4. In geval van vernieling of schade aan het domein voor aanvang van het verblijf van de klant en de daaruit voortvloeiende schade als verlies, schade of ongemak voor de klant, dan zal de eigenaar de klant hiervan op de hoogte brengen en alle gedane betalingen terugstorten.
 5. In geen geval zal de aansprakelijkheid van de eigenaren te verantwoording naar klant overtreffen met betrekking tot het betaalde bedrag aan huur.
 6. De klant wordt aangeraden om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten, alsmede een aansprakelijkheidsverzekering, aangezien dit niet door de verzekering van de eigenaren wordt gedekt.

Aankomst en vertrek

De vakantiehuizen worden in het algemeen gereserveerd van zaterdag tot zaterdag, maar indien mogelijk kunnen we alternatieve data bespreken.
De vakantiehuizen zijn beschikbaar vanaf elke tijd na 16.00 uur bij aankomst en tot 10.00 uur op de dag van vertrek. De eigenaren zijn niet verplicht om voor of na deze tijd accommodatie te verschaffen .

Zwembad

De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor kinderen die bij of om het zwembad spelen. Het is de verantwoording van de ouders om hun kinderen in de gaten te houden en er voor te zorgen dat ze te allen tijde veilig zijn. Het zwembad mag alleen gebruikt worden door de gasten van ‘Les Magnolias’ en de eigenaren. Andere gasten zijn niet toegestaan bij het zwembad. Om het zwembad schoon te houden, worden alle gasten verzocht eerst te douchen voor gebruik van het zwembad om zo eventuele zonnebrandcrème af te spoelen.