Call us +33 553248431
Arrangementen – Lalinde – Dordogne

Arrangementen

  Arrangementen

  Les Magnolias is een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan (groeps)activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan kastelen en wijnchateaus, huizenjacht?, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, noem maar op.
  Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken.

  Het is zelfs mogelijk om met uw gezelschap van vrienden, familie of collega’s (maximaal 40 personen) onze gehele accommodatie exclusief af te huren. Hierbij kunt u denken aan bruiloften en andere familiefeesten, activiteiten voor fietsgroepen, wandelgroepen, religieuze instellingen, wijnproefverenigingen, golfverenigingen, natuurliefhebbers etc..

  Onder het motto ‘alles kan, niks moet’ organiseren wij geheel verzorgde arrangementen. Hierbij staat u, indien gewenst, een groepsruimte voor maximaal 15 personen ter beschikking voor vergaderingen ,trainingen en thema sessies. Ook assisteren wij u graag bij het samenstellen van het programma. We zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met u een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen.
  Ook bij de voorbereidingen en het organiseren van vervoer kunnen wij en onze partners u ondersteunen.

  U bent het gehele jaar door van harte welkom,