Arrangementen

Les Magnolias is een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan (groeps)activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan kastelen en wijnchateaus, een huizenjacht, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, noem maar op.
Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken.Het is zelfs mogelijk om met uw gezelschap van vrienden, familie of collega’s (maximaal 40 personen) onze gehele accommodatie exclusief af te huren. Hierbij kunt u denken aan bruiloften en andere familiefeesten, activiteiten voor fietsgroepen, wandelgroepen, religieuze instellingen, wijnproefverenigingen, golfverenigingen, natuurliefhebbers etc..Onder het motto ‘alles kan, niks moet’ organiseren wij geheel verzorgde arrangementen. Hierbij staat u, indien gewenst, een groepsruimte voor maximaal 15 personen ter beschikking voor vergaderingen ,trainingen en thema sessies. Ook assisteren wij u graag bij het samenstellen van het programma. We zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met u een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen.
Ook bij de voorbereidingen en het organiseren van vervoer kunnen wij en onze partners u ondersteunen.

Voor elk speciaal verzoek – als u in een grotere groep reist, of met meerdere gezinnen of als u het hele domein wilt boeken voor een feest of zakelijk evenement – aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de beste oplossing voor het combineren van onze accommodatie en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen!

U bent het gehele jaar door van harte welkom,