Uw gastheer en gastvrouw

Wij mogen, Tom en Sietske Plantinga, onszelf de gelukkige eigenaren noemen van Les Magnolias.Na een grondige oriëntatie en zoektocht van twee jaar door heel Frankrijk vonden we ‘onze stek’ in de Dordogne. In september 2015 zijn we hier definitief neergestreken.De prachtige ligging aan de rand van Lalinde met alle voorzieningen op loopafstand, het overweldigende uitzicht over de rivier met het altijd veranderende water, de aanwezigheid van de grote parktuin, het zwembad(17 x 7 m) met uitzicht op de rivier omringd door palm en olijf bomen en de 400 meter rivieroever maakt Les Magnolias tot een unieke ‘oase van rust’. Wij willen onze gasten een aangenaam verblijf bieden op Les Magnolias. Niet alleen als een centraal gelegen uitvalsbasis om de streek te verkennen, maar ook om heerlijk te ontspannen en helemaal tot rust te komen.

De oorspronkelijke woonruimte op de tweede etage van ons Maison de Maître is inmiddels verbouwd en gerenoveerd tot een viertal smaakvol ingerichte gastenkamers. Op de zolderetage is het interieur grondig aangepakt en is een woonkamer annex eetkamer ingericht zodat er een plek ontstaat waar u zich helemaal thuis kunt voelen. Hier kunt u in alle rust en privacy genieten van uw welverdiende vakantie.

De roots van Les Magnolias liggen in Nederland.

Sietske….

… geboren in Nederland, opgegroeid in Friesland…. Les Magnolias is een logische stap voor haar nadat zij jaren in het toerisme werkzaam is geweest, als freelancer Engelse lessen regelen voor en geven aan volwassenen om daarna samen met Tom een eigen bedrijf  op te starten, te runnen en niet te vergeten tussendoor nog samen 3 kinderen (Sanne, Jan Hedzer en Ilse) op te voeden. Kortom een (gast)vrouw ten voeten uit met jarenlange ervaring in het ontvangen, begeleiden en aansturen van mensen.

Sietske spreekt Nederlands, Frans, Engels, Fries en een klein mondje Spaans.

Tom….

… geboren en getogen in Nederland. Kent het toerismevak slechts van de andere kant: als gast. Weet daarom precies hoe het niet moet, of juist wel. Hij is een bijzonder enthousiast en gedreven persoon die graag om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging aangaat. Zijn achtergrond is gelegen in het sales en marketingvak, heeft echte interesse in mensen en lijkt het nu schitterend om gasten van over de hele wereld te ontvangen en verhalen en ervaringen uit te wisselen. Hij heeft zijn hele volwassen leven in Friesland gewoond, en is dus eigenlijk een Friese Nederlander.

Tom spreekt Nederlands, Duits, Fries en Engels, en is druk bezig om zijn Frans als ”langue parlée” op een ”niveau acceptable” te krijgen.

Samen….

… ontzorgen wij graag onze gasten in een ongedwongen, persoonlijke en gezellige sfeer; ontwikkelen wij graag maatwerk arrangementen met en voor onze gasten, genieten wij met onze gasten, genieten wij nog steeds van elkaar en natuurlijk van onze droom van een nieuw leven in Frankrijk.

Verder zijn we levensgenieters en “mensen mensen”. Juist het contact met anderen maakt een verblijf bij – en het runnen van – onze chambres d’hôtes en gites business zo leuk.

De grote uitdaging voor ons is om Les Magnolias verder te ontwikkelen als Chambre D’hôte bedrijf. Waarbij we ernaar streven om de kleinschaligheid te behouden om zo iedere gast de optimale aandacht en ontzorging te kunnen bieden.

We stellen alles in het werk om u een uitstekend, ontspannend en aangenaam verblijf te bezorgen. Indien er zich ondanks onze goede zorgen toch een probleem voordoet, laat het ons onmiddellijk weten.

Tevens is het onze enige bedoeling om voortdurend de kwaliteit van onze dienstverlening en van uw tafelgenot te verhogen. Daarom ontvangen we graag uw opmerkingen, ideeën, suggesties…We zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden.
Kom eens proeven van de sfeer en laat u verrassen door wat Les Magnolias allemaal te bieden heeft.

Uw gastheer en gastvrouw,