Gastenkamers

Gastenkamer Lalinde

Deze barokke kamer (30m²) is gesitueerd aan de rivierzijde van ons Maison de Maître met een fraai uitzicht over de Dordogne rivier. In deze ruime kamer staat de authentieke schouw met fauteuils centraal. Hier kunt u heerlijk een glas wijn drinken en vertoeven in de sfeer van het oude Frankrijk. De originele houten vloer, de paneeldeuren, de exorbitante kroonluchter, de Henry de 2e kledingkast en andere bijpassende sfeerelementen maken dit tot één geheel.

Lees meer

Gastenkamer Eymet

Dit is onze grootste authentiek ingerichte gastenkamer (37,5m²), gelegen aan de rivierzijde van ons maison de maître, in stijl met diverse sfeerelementen gedecoreerd. Het schitterende uitzicht over de stromende rivier is rustgevend.

Lees meer

Gastenkamer Beaumont du Perigord

Deze gezellige gastenkamer (30m2) ligt aan de parkzijde van het Maison de Maître. De kamer heeft een fijne zithoek met tafeltje en twee stoelen waar u lekker tot rust kan komen.

Lees meer

Gastenkamer Monpazier

Gastenkamer Monpazier is gelegen aan de voorkant van ons maison de maître.
Deze warme, romantische gastenkamer(30m2) heeft als enige kamer een groot privé balkon met uitzicht op het wijnpakhuis en zwembad.

Lees meer

Appartement Rosette

Deze in romantische stijl gedecoreerde vakantiewoning ligt aan de rivierzijde en bestaat uit een ruime woonkamer, een keuken en een grote masterbedroom met een kingsize tweepersoonsbed.

Lees meer