Privé dineren

Geniet van een private dining in uw vakantieverblijf “Les Magnolias” met familie of vrienden

Didier Besnard is een Franse chef-kok met meer dan 45 jaar ervaring. Hij werkte op internationaal niveau en heeft in diverse landen ervaring opgedaan. De basis voor zijn opleiding was de Ecole Hôtelière in Parijs, als opmaat voor het verdere verloop van zijn topcarrière, met werkzaamheden bij o.a. Le Fouquet’s (*) en La Tour d’Argent (***) in Parijs.
Hij kookte 10 jaar lang een Michelinster voor restaurant Molen de Dikkert te Amstelveen in Nederland. Didier is sinds 2021 weer terug in zijn geboorteland Frankrijk.
Hij is een uitstekend gastheer en vertelt met verve over zijn creaties. Hij werkt graag met seizoensproducten en heeft veel affiniteit met de klassieke Franse keuken. Daarnaast is hij een uitstekend patissier; een bijzondere combinatie!

Zelf omschrijft hij zijn cuisine als “ongecompliceerd, origineel, geserveerd in een informele sfeer”. Hij bespreekt al uw wensen en stelt een op maat gesneden menu en prijzen voor, eventueel begeleid door bijpassende wijnen. Prijzen zijn op aanvraag voor een diner vanaf 4 personen.
Live koken waarbij u en uw gasten kunnen zien hoe de bereiding plaats vindt, zorgt voor een geweldige culinaire ervaring.

Een privé chef is altijd een succes!

Voor een perfecte service is het noodzakelijk om minimaal 72 uur van tevoren te reserveren: +33 (0) 51 90 96 15  www.latoquedor.eu