Vakantiehuizen

Vakantiehuis Bergerac

Vakantiehuis Bergerac maakt deel uit van een voormalig 18e-eeuws pakhuis voor wijn en tabak. Vakantiehuis Bergerac is gesitueerd op het Zuiden aan de Dordogne rivier

Lees meer

Vakantiehuis Pécharmant

Vakantiehuis Pécharmant maakt deel uit van een voormalig 18e-eeuws pakhuis voor wijn en tabak. Dit vakantiehuis ligt op het zuiden aan de rivier de Dordogne en bestaat uit een aparte woonkamer met “open keuken” en twee slaapkamers met schone en gestreken lakens.

lees meer

Vakantiehuis Montravel

Het vakantiehuis Montravel maakt deel uit van een voormalig 18e-eeuws pakhuis voor wijn en tabak. Het pakhuis werd vanuit de nabijgelegen haven bevoorraadt door Gabarres(= traditionele Dordogne-boot met platte bodem). Dit vakantiehuis ligt op het zuiden aan de rivier de Dordogne en bestaat uit een aparte woonkamer met “open keuken” en twee slaapkamers met schone en gestreken lakens.

lees meer

Vakantiehuis Monbazillac

Vakantiehuis Monbazillac maakt deel uit van een voormalig 18e-eeuws pakhuis voor wijn en tabak. Dit vakantiehuis ligt op het zuiden aan de rivier de Dordogne en bestaat uit een aparte woonkamer met “open keuken” en twee slaapkamers met schone en gestreken lakens.

lees meer

Vakantiehuis Saussignac

Vakantiehuis Saussignac maakt deel uit van een voormalig 18e-eeuws pakhuis voor wijn en tabak. Dit vakantiehuis ligt op het zuiden aan de rivier de Dordogne en bestaat uit een aparte woonkamer met “open keuken” en twee slaapkamers met schone en gestreken lakens.

lees meer

Vakantiehuis River view

Vakantiehuis River View ligt aan de doorgaande weg tussen domein Les Magnolias en de brug van Lalinde, dichtbij het centrum. Vanuit het huis en vanaf uw privé terras heeft u een schitterend uitzicht op de rivier de Dordogne. U kunt gratis parkeren aan de overkant van de weg.

lees meer

Vakantiehuis Swan River

Vakantiehuis Swan River ligt aan de doorgaande weg tussen domein Les Magnolias en de brug van Lalinde, dichtbij het centrum. Vanuit het huis en vanaf uw privé terras heeft u een schitterend uitzicht op de rivier de Dordogne. U kunt gratis parkeren aan de overkant van de weg.

lees meer