Tarieven chambres d’hôtes

Reserveer nu

Tarieven

PERIODE / GASTENKAMERS EYMET LALINDE MONPAZIER BEAUMONT DU PERIGORD Appartement

ROSETTE

Midden seizoen( maart, april, mei, juni, september en oktober) 110 € 105 € 105 € 100 € 130 €
Hoog seizoen ( juli & augustus) 120 € 115 € 115 € 110 € 130 €
 • De aangegeven B & B tarieven zijn per nacht voor 2 personen.
 • Ontbijt voor 2 personen is inbegrepen in de standaard kamerprijs. Geldt niet voor appartement Rosette.
 • Kinderstoelen zijn gratis beschikbaar. Kinderbedje per nacht € 15 extra. S.v.p wel aanvragen bij het boeken.
 • In overleg kan een eenpersoonsbed worden bijgeplaatst. Hiervoor brengen wij een meerprijs van EUR 40,00 per persoon per nacht in rekening.
 • Minimale verblijfsduur Appartement Rosette 2 nachten. Optioneel ontbijt voor € 10 extra.
 • Minimale verblijfsduur in juli en augustus 2 nachten.
 • Kamer Eymet heeft een verbindingsdeur met kamer Beaumont du Périgord en kan als een familiekamer voor 4 personen worden gereserveerd. (Gelieve aan te vragen bij de boeking)
 • Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, het gebruik van wifi en het normale verbruik van water en elektriciteit.
 • Kamperen is niet toegestaan op het terrein.
 • Tussentijds verschonen van bedlinnen € 10 p.p.
 • Het is niet toegestaan om de handdoeken van uw kamer te gebruiken bij het zwembad of voor een strand bezoek. We kunnen strand-handdoeken aanbieden tegen € 2,50 per handdoek.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Roken is niet toegestaan in het maison de maître en het zwembad.
 • Stilte na 23.00 uur.

Reservering

 • U kunt een kamer reserveren door het invullen van het boekingsformulier. Na ontvangst van uw boekingsformulier ontvangt u van ons een bevestiging van de reservering en stellen wij u op de hoogte van de datum waarop de aanbetaling is verschuldigd. (Bij het boeken vragen wij een aanbetaling van 30%) Het restantbedrag kan worden betaald bij aankomst.
 • Indien u uw reservering wenst te annuleren neemt u aub telefonisch contact met ons op en stuur daarna per email een schriftelijke bevestiging hiervan, getekend door de hoofdhuurder. De annulering is een feit nadat wij deze schriftelijke bevestiging hebben ontvangen. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de huurperiode is het volledige bedrag verschuldigd. Wij raden u aan een hiervoor annuleringsverzekering af te sluiten.
 • De klant gaat ermee akkoord een verantwoordelijke huurder te zijn en goed te zorgen voor onze eigendommen en ze schoon en netjes achter te laten bij vertrek. De klant gaat er ook mee akkoord geen overlast voor de buren te veroorzaken.
 • De klant zal de eigenaren onmiddellijk op hoogte brengen als er sprake is van wat voor schade dan ook aan de woning of schade aan apparatuur, begroeiing of installaties op het domein, tuin of zwembad en zal er voor zorgen dat reparatie zo spoedig mogelijk gedaan wordt.
 • Alle huurprijzen dienen in euro’s  betaald te worden via bankcheque of elektronische overschrijving te betalen aan: Les Magnolias.

De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor:

 1. Enig defect door het stoppen van levering van openbare diensten aan het domein , ten aanzien van apparatuur, begroeiing, installaties of toestellen op het domein, de tuin of het zwembad.
 2. Verlies, beschadiging of verwonding welke het resultaat zijn van ongunstige weersomstandigheden, opstand, oorlog, stakingen of welke oorzaak dan ook buiten de invloed van de eigenaren.
 3. In geval van vernieling of schade aan het domein voor aanvang van het verblijf van de klant en de daaruit voortvloeiende schade als verlies, schade of ongemak voor de klant, dan zal de eigenaar de klant hiervan op de hoogte brengen en alle gedane betalingen terugstorten.
 4. In geen geval zal de aansprakelijkheid van de eigenaren te verantwoording naar klant overtreffen met betrekking tot het betaalde bedrag aan huur.
 5. De klant wordt aangeraden om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten, alsmede een aansprakelijkheidsverzekering, aangezien dit niet door de verzekering van de eigenaren wordt gedekt.

Aankomst en vertrek

De gastenkamers zijn beschikbaar vanaf elke tijdstip na 16.00 uur op de dag van aankomst en tot 10.30 uur op de dag van vertrek. De eigenaren zijn niet verplicht om voor of na deze aangegeven tijdstippen accommodatie te verschaffen .

Zwembad

De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor kinderen die bij of om het zwembad spelen. Het is de verantwoording van de ouders om hun kinderen in de gaten te houden en er voor te zorgen dat ze te allen tijde veilig zijn.
Het zwembad mag alleen gebruikt worden door de gasten van ‘Les Magnolias’ en de eigenaren. Andere gasten zijn niet toegestaan bij het zwembad.
Om het zwembad schoon te houden, worden alle gasten verzocht eerst te douchen voor gebruik van het zwembad om zo eventuele zonnebrandcrème af te spoelen.